Colombo
Male
Delhi
Chennai
Mumbai
Trivandrum
Trichy
Bangkok
Singapore
Hongkong
Kuala Lumpur
Kochi
Guangzhou
Tokyo
Bangalore
Peking
Sanghai


Srilankan Hírlevél:
A japán fõváros - lakótelepek és irodaházak, felettük forgalmas autópályák. Nem jellemzi viszont a szupermarket-kultúra: az utcákat inkább kisebb, szakosodott üzletek és éttermek szegélyezik, amelyek többnyire késõ estig nyitva tartanak. Ehhez a városképhez közel azonban ugyanúgy megtalálhatók a öreg faházak, kimonóüzlet, japán fogadó és a kimonót viselő asszony, amint a háza előtt söpri a járdát. Tokió élettel teli város, ahol sosem fogyhatunk ki a felfedezésre váró helyekbõl.
A II. világháborús amerikai bombázások után Tokió szó szerint a hamvaiból nõtt ki. A város durván a nyugati kereskedelmi- és üzleti negyedre, és a keleti felén lévõ, földhözragadtabb, lakott városrészekre osztható.
Ginza a híres bevásárlónegyed, a legjobb múzeumok és képtárak az Ueno-koen parkban vannak, a városközponttól északra. A tokiói Nemzeti Múzeum ad otthont a világ legnagyobb japán mûvészeti gyűjteményének; a Nemzeti Tudományos Múzeum; és a Shitamachi Történelmi Múzeum is itt találhatók.
A régi belváros az Asakusa, itt van Senso-ji templom, amely Japán egyik legfontosabb buddhista kegyhelye. A város szórakozónegyede a Shinjuku, a városközponttól nyugatra.