Colombo
Male
Delhi
Chennai
Mumbai
Trivandrum
Trichy
Bangkok
Singapore
Hongkong
Kuala Lumpur
Kochi
Guangzhou
Tokyo
Bangalore
Peking
Sanghai


Srilankan Hírlevél:

TURISTA OSZTÁLY

A SriLankan Airlines turista osztályán utazni páratlan élmény. Az utastér tágas, az ülések állíthatóak, a nemzetközi konyha ételei közül választhat az utas és minden ülés háttámláján saját TVképernyõ található. Mindezek, továbbá az udvarias és jólképzett személyzet garantálja, hogy kellemes és pihentetõ utazásban legyen része.

Az ülések az Önök kényelmét szolgálják az állítható lábtartókkal és különlegesen kialakított háttámlákkal.

A SriLankan Airlines nem feledkezett meg az üzletemberekrol sem. A mûholdas telefon-szolgáltatás csak 5 USD-ba kerül percenként. Ezen kívül faxolásra és laptopok feltöltésére is van lehetõség. Az utasok egymás között ingyenesen telefonálhatnak a repülõgép fedélzetén.

18 TV csatorna és 22 rádiócsatorna nyújt szórakozást az utazás ideje alatt. "Onboard" címû mûsorkalauzunk részletes tájékoztatást ad a programokról.

Az A330-as és 340-es járatokon 16 új videójáték került bemutatásra, melyek minden izlést kielégítenek.

Az utasok folyamatosan végigkísérhetik a repülõgép útját egy mozgó térképen, ahol információkat kapnak arról, hogy adott pillanatban melyik ország felett haladnak el, az utazási sebességrõl, a magasságról, az érkezés várható idõpontjáról. Ezen kívül 2 fedélzeti kamera felvételeit is láthatják. Az egyik a pilóta szemszögébol mutatja az utat a felszállástól a landolásig.
A másik a lenti kamera, amely káprázatos látványt nyújt, amikor városok és gyönyörû hegyek fölött repülnek el.

Business Osztály »